Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen met onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Sporten

MAANDAG 9 OKTOBER zijn wij gesloten
ENKEL SQUASH IS MOGELIJK MET EIGEN MATERIAAL .
Vanaf nu ( 1 oktober ) kan je komen squashen vanaf 9u30 en dit enkel online en eigen materiaal .
Vanaf 11 u kan je materiaal huren .
verschillende sporten naar keuze

kies uw sport

squashEN

Squash moet u beslist uitproberen. Deze intensieve sport laat stress en extra calorieën in het niets verdwijnen. Het racketsport vraagt een gezonde dosis concentratie, reactiesnelheid en achteraf een verkwikkende douche.

Meer info

bowling

.
Het Sportcentrum Deerlijk is het mekka voor bowlingfanaten. De 12 computergestuurde bowlingbanen liggen zo voor u klaar. Onze keurig onderhouden banen bekoren zowel de recreant als de professionele bowler.

Meer info

biljart & america pool

Houdt u van biljarten in een ontspannen sfeer? Kom uw talent botvieren op één van onze 5 tafels. Het Sportcentrum Deerlijk heeft 5 American Pool- &1 golfbiljarttafel ter beschikking waarop u uw verbluffende stijl kunt verfijnen.

Meer info

fitness

Sportcentrum Deerlijk beschikt over een compleet ingerichte fitness-studio uitgerust met professionele kracht- en cardiotoestellen. Om je training zo aangenaam mogelijk te maken werd extra aandacht besteed aan een sfeervolle inrichting.

Meer info

Spinning

Spinning is een sport die alles in zich heeft: uitdaging, afwisseling, alles geven wat je in je hebt en de mogelijkheid om zowel op kracht als op conditie te trainen. Je hebt er flink wat doorzettingsvermogen voor nodig, maar dat leert je om je grenzen te verleggen.

Meer info