Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen met onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

over ons


Het sportcentrum brengt mensen samen

Sportcentrum Deerlijk brengt mensen samen. Terwijl u geniet van een welverdiende verfrissing, keuvelt u er op los aan de gezellige bar.U kijkt er uit op de 12 computergestuurde bowlingbanen met geautomatiseerde kinderbanen. Wanneer het weer wat meezit serveren wij u graag op ons ruim windvrij terras.

Onze sfeervolle bistro biedt een verrassende kaart. Een snelle snack, een dagverse dagschotel, een uitgebreid menu of een gevarieerd buffet, steeds garanderen wij u een verzorgde en verfijnde keuken. Met kennis van zaken voert onze chef-kok u naar een culinaire zevende hemel.Het Sportcentrum Deerlijk beschikt over 2 polyvalente zaaltjes (10-50 pers.). Ideaal voor uw feestjes, vergaderingen, reunies, seminaries of georganiseerde sportdag.

Indien u dit wenst, bepalen wij samen met u een gerecht, menu of buffet dat bij uw gelegenheid past. Vraag vrijblijvend inlichtingen.

Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk
056/72 77 11